Porftolio 1

Tällä sivulla on valmiita Villoja. 

Villa MIA

Villa MIAn eteen tehtiin purjekatos. 

Myös näkymiä Villa MIAN olohuoneesta. Olohuoneen erikoisuutena on monikulmainen korkeantilan ikkuna.

Villa MIAn ruokailutila ja olohuone on yläkerrassa. Näin taatan parhaimmat näkymät ulos näistä tiloista. Aukko on kulmikas. Tämä näkyy kaiteesta.

Villa Katja

Villa KATJA sijaitsee Espoossa. 
Villa KATJASSA ideana oli vastakohtaisuus sekä erittäin selkeät yksinkertaiset muodot. Olohuone,ruokatila ja keittiö ovat yhtä suurta tilaa. 

Olohuoneesta pääsy kolmeen makuuhuoneeseen. 

Haastetta suunnitteluun antoi erittäin kapea tontti sekä autokatokseen ajo. 

Rakennuspaikka kun on kirveenvarsitontti rinteen jatkeena. 

Piha on vielä tekeillä..........

Villa SISU - Yksiselitteisesti ja ehdottomasti rock

Villa SISUSta löytyy googlettamalla materiaalia netistä.

Jämerä-Sisu esiteltiin Hyvinkään asuntomessuilla kesällä 2013. Messutalossa ei tingitty luovuudesta ja talosta tuli aivan asujiensa näköisen. Talon isäntä, kolmekymppinen Jarno Suodenjoki, on metallibändin kitaristi, ja talo on miestä myöten. Musiikkimaku on raskas, talo kiveä lattiasta kattoon. Sama maku on myös puolisolla, kuvataiteilija Sini Rantasella, jonka kuvataide sopii hyvin metalliseen sielunmaisemaan.

Nuorenparin kodista tuli yksiselitteisesti ja ehdottomasti rock. Jarno ja Sini halusivat rouhean talon miettimättä, mitä muut siitä ajattelevat. Musiikki ja metalliestetiikka on talon sisätiloissa lähes kaikkialla läsnä. Mustaa on käytetty rohkeasti, äänentoisto ulottuu talon joka kolkkaan ja onpa talossa oma studiohuone, jonka suunnittelusta ja akustiikan toimivuudesta on vastannut Amorphis-yhtyeen kitaristi Esa Holopainen. 

Jämerä-Sisussa on paljon pieniä, kokonaisuutta täydentäviä yksityiskohtia. Poikien vessassa on pääkallotapetit, lattialistat hohkavat alumiinisina ja saunatilan pukuhuoneen jääkaapin ovi muistuttaa klassista Marhall-vahvistinta. Ja talon sauna on todellinen metallimiehen pyhättö. Lauteilla istujaa korventavat punaiset valolieskat ja sisäänrakennetut kaiuttimet takaavat, etteivät särösaundit vaikene edes saunassa. Tilaakin lauteilla riittää vaikka koko bändille. Vaikka talon yleisilme vaikuttaa äijämäiseltä, pariskunta vakuuttaa, että päätöksenteko rakennusvaiheessa oli demokraattista. Talon on suunnitellut rakennusarkkitehti Anne Fagerholm.

Muita kuvia


Copyright (c)2018, All Rights Reserved.